blockcontent top
DIENSTEN > Faxnummers
Vragen?

Neem voor vragen contact op met
de support afdeling via:

Bel 023 - 554 67 00

Of gebruik het contactformulier

Uw bestaande faxnummers behouden?

Het is mogelijk om uw bestaande faxnummers te behouden. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, waaronder porteren, routeren of doorschakelen. Daarnaast kan Faxservice Corporate voor u ook zeer eenvoudig meerdere faxnummers inrichten voor uw organisatie. Elk faxnummer koppelen wij voor u aan één of meerdere e-mailadressen. Wanneer faxen binnenkomen op deze nummers, worden ze automatisch omgezet naar PDF-formaat en per e-mail afgeleverd bij de juiste personen. Op deze manier kunt u online faxen ontvangen en kunt u desgewenst elke medewerker vrij eenvoudig voorzien van een eigen faxnummer.

Met betrekking tot het behouden van uw faxnummers bieden wij u de volgende mogelijkheden:

1. Faxnummers porteren

Wij kunnen uw bestaande faxnummers probleemloos "importeren" op ons platform. Hiervoor hoeft u alleen uw nummer(s) te verhuizen naar onze provider. Uiteraard regelen wij dit voor u. U blijft zelf eigenaar van uw nummer(s).

2. Faxnummers routeren

Het is ook mogelijk om uw bestaande faxnummer(s) te koppelen aan onze nummers. Dankzij deze routering komen alle faxen netjes binnen op onze faxservers. Deze servers zetten die faxen om naar PDF- of TIF-formaat en zorgen ervoor dat ze afgeleverd worden bij de juiste e-mailadressen.

3. Faxnummers doorschakelen

De meest eenvoudige methode is het doorschakelen van uw nummers naar onze nummers. Hierdoor komen alle faxen netjes binnen op onze faxservers. Deze servers zetten die faxen om naar PDF- of TIF-formaat en zorgen ervoor dat ze afgeleverd worden bij de juiste e-mailadressen.

4. Nieuwe faxnummers aanvragen

Faxservice Corporate kan daarnaast ook faxnummers leveren. Dit kan één (net)nummer zijn binnen een bepaalde regio, maar wij kunnen ook complete nummerreeksen voor u verzorgen.
Faxnummer aanvragen »

Meer info?


Neem voor advies over uw faxnummers vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan:

Voornaam
Achternaam *
Uw E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Uw telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *

blockcontent bottom