blockcontent top
DIENSTEN > Faxgateway vervangen
Vragen?

Neem voor vragen contact op met
de support afdeling via:

Bel 023 - 554 67 00

Of gebruik het contactformulier

Faxgateway uitbesteden en direct kosten besparen

Wanneer u beschikt over een eigen faxserver of faxgateway, dan zitten daar een aantal voor- en nadelen aan. Als u op het punt staat om uw faxgateway te vervangen of uit te besteden, is het zinvol om de voor- en nadelen en de kosten van een eigen faxgateway, af te zetten tegen de mogelijkheden om dit uit te besteden.

Waarom uitbesteden?

Elke organisatie die een eigen faxgateway of faxserver in beheer heeft, zal continu moeten investeren. Veel kosten gaan zitten in hardware- en telecommunicatievoorzieningen, maar ook in personeelskosten. De hard- en software moet immers continu in de gaten gehouden worden. Zaken als veiligheid, beschikbaarheid, performance en gebruiksvriendelijkheid vragen veel aandacht en vereisen ook een hoog kennisniveau van uw personeel.

Het onderhouden van een faxgateway zal voor veel bedrijven niet behoren tot de core-business. Voor ons is dit wel een primaire bezigheid. Daarom kunnen wij uw faxgateway zorgeloos vervangen door onze gateway. Hierdoor bent u veel flexibeler, zult u in veel gevallen kosten besparen en hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken als onderhoud, veiligheid, beschikbaarheid, capaciteit en betrouwbaarheid.

Daarnaast kunnen wij onze faxgateway vrijwel altijd probleemloos koppelen met ERP of CRM software. Uiteraard werken wij met Service Level Agreements zodat zwart-op-wit staat beschreven wat u van ons kunt verwachten.

Meer info?

Graag inventariseren wij samen met u welke voordelen het outsourcen van uw faxgateway voor uw organisatie kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan:

Voornaam
Achternaam *
Uw E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Uw telefoonnummer *
Uw vraag/opmerking *

blockcontent bottom